Malgrat de Mar

Malgrat de Mar is een populair vakantieoord aan de Costa de Maresme, die vaak tot de Costa Dorada gerekend wordt. De plaats trekt vanwege de uitgebreide uitgaansmogelijkheden veel jongeren.

Malgrat de Mar en het ernaast gelegen Santa Susanna vormen inmiddels één geheel, waarbij de boulevard van Malgrat overgaat in die van Santa Susanna. Aan de boulevard vindt u vele terrasjes en winkels. Malgrat de Mar heeft nog een oud gedeelte met leuke restaurants, bars en winkels. Santa Susanna is moderner en staat vooral bekend om de vele uitgaansgelegenheden. Voor de kust van beide plaatsen vindt u een mooi zandstrand met strandtenten, trendy loungebars en watersportfaciliteiten. Het strand wordt van de boulevard gescheiden door een spoorbaan en op diverse plekken in de plaatsen vindt u tunnels die u onder de spoorbaan door naar het strand leiden.

Uitgaansleven

Wanneer u een avondje uit wilt heeft u in Malgrat de Mar en Santa Susanna ruim keuze. In het oude gedeelte van Malgrat de Mar kunt u tot laat op de avond tafelen in de restaurants en tapasbars. U kunt echter ook kiezen voor een Engelse Pub met live muziek of een Duitse kroeg. De straat achter de boulevard wordt ook wel het Hollandse straatje genoemd en, zoals de naam al doet vermoeden, vindt u hier Nederlandse bars en cafés, waaronder Asterix en het TMF café. Tot de populairste discotheken behoren QK(QuKa), Palm Beach, Don Juan en Tropicana.

Andere plaatsen

Meer plaatsen aan de Costa Brava:

Foto’s van Malgrat de Mar

Populaire accommodaties in Malgrat de Mar

Alegria Maripins 7.8
6 aanbieders
vanaf €221
Tropic Park 7.4
6 aanbieders
vanaf €250
Amaraigua 7.6
4 aanbieders
vanaf €313

Bekijk alle 14 accommodaties in Malgrat de Mar

Ligging