Nachtleven aan de Costa Brava

De Costa Brava staat behalve om haar fantastische stranden bekend om het bruisende uitgaansleven in de populaire badplaatsen.

Blanes

Bron: Gelicenseerd door Royal Vakanties

Niet voor niets wordt Blanes zomers overspoeld door jongeren. De badplaats combineert een lang zandstrand met een uitgebreid nachtleven. Vroeg op de avond heeft u de keuze uit tal van bars en cafés, al dan niet met live muziekoptredens. Wilt u tot in de vroege uurtjes feesten, dan heeft u voldoende mogelijkheden. De populairste discotheken zijn Arena en Sala Vega. Arena is de grootste discotheek van Blanes en in de zomermaanden treden bekende Nederlanders op. Al het personeel van Arena is Nederlands. De Sala Vega is een andere populaire discotheek, waar één keer per week een Hollandse avond wordt georganiseerd. Andere bekende discotheken in Blanes zijn Essencia, een exclusieve club van dezelfde eigenaar als Arena, en Mimos.

Lloret de Mar

Bron: Gelicenseerd door Royal Vakanties

Net als in Blanes vindt u in Lloret een groot aanbod aan kroegen en cafés, waaronder Nederlandse kroegen, Duitse Biergarten en Engelse pubs. Populaire discotheken in Lloret de Mar zijn Bumper’s, Tropics, St. Trop en Colossos. Bijzonder aan Bumper’s is de glazen dansvloer, waaronder vissen zwemmen. De club heeft een capaciteit van 1000 bezoekers en heeft een exclusief karakter. Tropics wordt veel door Nederlandse vakantiegangers bezocht. De club organiseert thema-avonden, waaronder schuimfeesten, love party’s en sexy party’s. St. Trop is een grote discotheek die plaats biedt aan ongeveer 3000 mensen. De club heeft drie verdiepingen en wordt door verschillende nationaliteiten bezocht. U zult zich hier niet alleen onder Nederlanders bevinden. Spectaculair in St. Trop zijn de lasershows. Colossos heeft drie zalen waarin verschillende muziekstijlen gedraaid worden. Internationale artiesten/dj’s treden in het hoogseizoen in Colossos op. Naast deze discotheken vindt u in Lloret ook nog discotheek Londoner, de Hip Hop club van Lloret, Revolution een mooie discotheek die vooral door Duitsers bezocht wordt, Moef-Gaga, een club waar voornamelijk House, Minimal en Electro wordt gedraaid en op de vooravond is de Venga Beach Club zeer populair.

Bron: Gelicenseerd door Royal Vakanties

Malgrat de Mar/Santa Susanna

Bron: Gelicenseerd door Royal Vakanties

De avond begint voor veel Nederlandse toeristen in het zogeheten Hollands Straatje, waar zich vele gezellige kroegen en cafés bevinden. Als de sfeer er goed in zit verplaatst het feestgedruis zich naar één van de discotheken. Bekende en geliefde discotheken zijn Palm Beach, QK en Tropicana. Palm Beach is een relatief kleine discotheek met een overwegend Nederlands publiek. Ongetwijfeld één van de populairste clubs in Malgrat de Mar is QK dat eenmaal per week een schuimfeest organiseert. QK heeft een zwembad dat bijdraagt aan de populariteit van de club. Dj’s draaien verschillende muziekstijlen. Discotheek Tropicana wordt door verschillende nationaliteiten bezocht en u zult zich dus niet alleen onder Nederlanders bevinden. De club organiseert leuke thema-avonden en bovendien verzorgen bekende internationale dj’s de muziek.